Oerlemans Plastics zet zich in voor Altena: Achtste editie van Goede Doelen Actie!

Voor het achtste jaar op rij organiseert Oerlemans Plastics haar Goede Doelen Actie in de gemeente Altena. Als toonaangevende werkgever in de regio voelt het bedrijf zich nauw verbonden met de gemeenschap en zet zich graag in voor lokale initiatieven, die bijdragen aan een bloeiende samenleving. In totaal stelt Oerlemans Plastics €5.000 beschikbaar om deze waardevolle projecten te ondersteunen.

Joan Hanegraaf, algemeen directeur bij Oerlemans Plastics, benadrukt het belang van maatschappelijke betrokkenheid. “Dit jaar steunen we drie lokale goede doelen die gevestigd en actief zijn binnen de gemeente Altena.” Het prijzengeld van €5.000 wordt verdeeld over de drie winnaars, met prijzen van €2.500,00 €1.500,00 en €1.000,00.

Doe mee! Ken jij een goed doel in Altena dat extra ondersteuning kan gebruiken? Of zet je je persoonlijk in voor een inspirerend lokaal initiatief? Stuur jouw nominatie uiterlijk 22 november 2024 naar Heleen Snijders via hs@oerlemansplastics.nl. Goede doelen die in de afgelopen drie jaar al eens hebben gewonnen, kunnen niet deelnemen. Voorwaarde is dat de initiatieven een regionaal maatschappelijk doel dienen. Bekijk hier de voorwaarden.

Stemproces Alle medewerkers van Oerlemans Plastics in Genderen en Giessen krijgen de kans om hun stem uit te brengen op de ingediende goede doelen. De drie initiatieven met de meeste stemmen winnen de prijzen.

Solliciteren? Wil jij ook bijdragen aan de gemeenschap én aan dit soort initiatieven? Solliciteer dan bij Oerlemans Plastics! Als een van de grootste werkgevers in Altena zoeken we altijd naar enthousiaste collega’s, die het verschil willen maken. De cheques worden tijdens een speciale ceremonie persoonlijk uitgereikt aan de winnende goede doelen. Doe dus mee en maak samen met ons Altena nog mooier!

Vorige artikel Versterking met Machine Operators Rotatie Flexodruk
Volgende artikel Oerlemans Plastics via GOC-opleiding naar duurzaam inzetbare flexodrukkers