G-team Sparta’30 verslaat A-team Oerlemans Plastics

Afgelopen vrijdag in de startweek van de Champions league heeft Oerlemans Plastics ook hun aantreden gemaakt op een belangrijk eindtoernooi bij voetbalclub Sparta ’30. Een team bestaande uit onder andere Joan Hanegraaf (Directeur Oerlemans plastics) en stagiair Stijn de Vries ging de strijd aan met het bevreesde g-team van Sparta ’30 en teams van ‘Van der Ven, Carwash XL Veen, Altena Cup en Altena Lokaal’.

Het G-team was enorm voorbereid op de manier van spelen waarmee Oerlemans Plastics naar het toernooi was gekomen. Tegen de teamspirit die in het dit zo goed georganiseerde team heerste was Oerlemans of elke andere tegenstander ook niet opgewassen. Waardoor het G-team er welverdiend met de eerste prijs vandoor ging.

Wij als Oerlemans Plastics kijken terug op een dag waarin sportiviteit en maatschappij hoog in het vaandel stonden en waarin we hebben kunnen bijdragen aan een prachtige dag voor deze mooie mensen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat over veel meer dan thema’s als het milieu en eerlijk zaken doen. Een ander belangrijk kernthema is maatschappelijke betrokkenheid. Door aan dit soort dagen mee te doen zorgen we dat deze groep mensen op een fijne/actieve manier betrokken blijft bij de leuke dingen van het leven. Binnen Oerlemans Plastics is motivatie om maatschappelijk verantwoord te ondernemen breed gedragen. Zowel medewerkers als stagiaires waren intrinsiek gemotiveerd om in hun vrije tijd mee te voetballen en zo ook een bijdrage te leveren aan de manier van maatschappelijk verantwoord ondernemen binnen Oerlemans. We doen dit samen, met de motivatie de maatschappij groener en socialer te maken.

Vorige artikel OPACKGROUP trots op Ecovadis zilver certificaat
Volgende artikel Oerlemans Packaging Group neemt verpakkingsproducent Stempher over